android 17 joins the fight - dragon ball fighterz

Android 17 is de nieuwste fighter die vanaf 27 september de Z fighters zal vervoegen in Dragon Ball FighterZ. Een personage dat we voor de eerste maal leerden kennen in de Cell-saga op televisie en recent nog konden bewonderen in de nieuwe anime-serie ‘Dragon Ball Super’.

Bandai Namco maakte vandaag bekend dat het deze krachtige warrior op het FighterZ-universum zal loslaten over precies 3 dagen. Vanaf dan zal je als fan van het spel, het personage in de vorm van een standalone DLC kunnen toevoegen aan de game. De gamers onder ons die echter de Season Pass voor Dragon Ball FighterZ hebben aangeschaft, zullen hem vanzelfsprekend gratis bij de pass krijgen.

 

De kracht van Android 17

Hoewel hij zich nu voornamelijk richt op het beschermen van bos en dier als national park ranger, begeeft hij zich nu weer op het strijdtoneel voor de nieuwste Dragon Ball-titel van Bandai Namco.

Wat mag je verwachten van deze vechtmachine die door Dr. Gero gecreëerd werd? Heel wat, als we de onderstaande trailer mogen geloven! Android 17 is namelijk in staat om zichzelf te omhullen met een beschermende barrière, die zowel defensief als aanvallend gebruikt kan worden. Voeg daar zijn meest destructieve aanval, Super Electric Strike, aan toe en je krijgt een fighter in jouw bezit waar rekening mee gehouden moet worden.

 

Seizoensgebonden Z Capsule vanaf 26 september

Kijk jij ook uit naar wat nieuws in FighterZ, en is de release van Android 17 nog net iets te veraf? Dan hebben we leuk nieuws voor jou! Vanaf overmorgen, 26 september, zal je als speler een seizoensgebonden Z Capsule kunnen vrijspelen. Het thema voor deze capsule is ‘Halloween’ en zal tot eind november beschikbaar blijven.

In de capsule zal je onderstaande beloningen kunnen unlocken:

  • Exclusive versies van lobby characters
  • Halloween Z Stamps
  • Alternatieve Halloween outfit voor alle speelbare personages

 

Dragon Ball FighterZ verschijnt op 28 september voor Nintendo Switch. Ook in deze versie zal Android 17, net zoals alle andere DLC-personages,  verkrijgbaar zijn.

Reageer


Log in om te reageren of Registreer hier!


Indien u zich niet wenst te registreren, kan u via onderstaand formulier reageren.

Typ de code over in het tekstvak: *