assassin's creed origins - the hidden ones dlc

We bevinden ons nu toch al enige tijd na de release van Assassin’s Creed Origins, de Assassin’s Creed-titel die ons meenam naar het verre, en vooral warme, Egypte. Wie nog niet alles voltooid heeft, wat natuurlijk mogelijk is door de ontzettend uigestrekte wereld vol uitdagingen, wensen we nog veel plezier! Wie het spel helemaal leeggespeeld heeft en door de woestijn dwaalt zonder doel voor ogen… . Er is licht aan het einde van de tunnel! Op 23 januari 2018 mogen we de eerste grote uitbreiding van Assassin’s Creed genaamd ‘The Hidden ones’ verwelkomen op alle platformen.

 

‘The Hidden Ones’ DLC neemt je mee naar een nieuw gebied

assassin's creed origins - the hidden ones dlc- aya

De eerste DLC voor Assassin’s Creed Origins, belooft alvast de moeite te worden. ‘The Hidden Ones’ bouwt namelijk verder op de groei van de Brotherhood en neemt ons 4 jaar mee in de tijd, na de gebeurtenissen in Assassin’s Creed Origins. De sinai, een nieuw gebied in Egypte, wordt bezet door het romeinse leger. En het is jouw taken om in deze uitbreiding, vanuit de schaduw weliswaar, de strijd aan te gaan met deze vijand.

Samen met de release van deze expansion zal ook meteen de level cap voor alle spelers, die de uitbreiding hebben aangeschaft, worden verhoogd tot 45. Hierdoor zal je jouw personage nog verder kunnen upgraden en uitbouwen.

Om het plaatje compleet te maken, krijgen alle spelers ook nog 4 nieuwe legendarische wapens, een nieuwe outfit, twee nieuwe zadels , verschillende nieuwe wapens en twee nieuwe levels voor zelfgemaakte gear.

the hidden ones dlc - assassin's creed origins - dual weapons the hidden ones dlc - assassin's creed origins - bow combat

‘The Hidden Ones’ DLC is gratis beschikbaar voor alle Season Pass-bezitters, of kan apart gekocht worden voor €9,99, vanaf 23 januari 2018.

Hieronder nog enkele leuke screenshots van ‘The Hidden ones’ DLC.

assassin's creed origins - the hidden ones dlc - tahira bayek gamilat assassin's creed origins - the hidden ones dlc - roman oppression

 

 

 

Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt

assassin's creed origins - discovery tour

In deze nieuwe, educatieve, modus zal je de mogelijkheid krijgen om het Oude Egypte vrij te verkennen. Hiermee richt Ubisoft zich niet enkel tot de gamers, maar op iedereen. Van die-hard gamers, tot liefhebbers van geschiedenis en zelfs non-gamers… .  Zo zullen we tijdens deze educatieve trip meer te weten komen over hoe het er in het dagdagelijkse leven aan toeging in het Egypte uit lang vervlogen tijden.  Dit zullen we kunnen doen zonder enige vorm van conflict, tijdsdruk of gameplay-beperkingen, aangezien de verhaallijn en de missies uitgeschakeld zijn in deze modus. Zo verandert de omgeving in een gevechtsvrij , levend museum, waarin we rondleidingen krijgen van historici en Egyptologen.

Discovery Tour wordt beschikbaar als gratis update voor alle bezitters van Assassin’s Creed Origins en wordt ook apart verkrijgbaar voor €19,99 op Uplay en Steam (Windows PC) vanaf 20 februari 2018.

 

 

 

Er rust een vloek op de tweede DLC van Assassin’s Creed Origins ‘The Curse of the Pharaohs’

curse of the pharaohs dlc - assassin's creed origins - release

Ben je ook door de voorgaande uitbreidingen van de game heen. Dan wacht er jou nog een nieuw avontuur op 6 maart 2018. Op deze datum zal je namelijk aan de slag kunnen gaan met de tweede grote uitbreiding van deze titel, The Curse of the Pharaohs. Een uitbreiding die ons zal meenemen naar Thebe, waar we  een oeroude vloek moeten onderzoeken die het hele gebied teistert.

Je zal in deze expansion ook heel wat, al dan niet voor jou, bekende gezichten tegen het lijf lopen, in de vorm van beroemde farao’s. Die zijn namelijk allemaal door de vloek weer tot leven gebracht, maar waarom? Dat is aan jou om dit te onderzoeken!

En wat mag je nog allemaal verwachten?

  • Nieuwe egyptische wezens.
  • Level cap verhoging naar 55
  • Nieuwe outfits en uitrustingen, waaronder zeldzame en legendarische wapens

 

‘The Curse of the Pharaohs’ DLC is beschikbaar voor alle Season Pass bezitters, of kan apart gekocht worden voor €19,99, vanaf 6 maart 2018. 

Reageer


Log in om te reageren of Registreer hier!


Indien u zich niet wenst te registreren, kan u via onderstaand formulier reageren.

Typ de code over in het tekstvak: *