Middle-Earth Shadow of War - Nothing will be forgotten

Middle-earth: Shadow of War sluipt steeds dichterbij en lanceerde zopas een nieuwe trailer “Campaign That Never Forgets”, waarin niets vergeten zal worden.

 

De “Campaign That Never Forgets” zet het bekroonde Nemesis-systeem, waarmee we voor de eerste maal kennis maakten in de vorige titel “Middle-Earth: Shadow of Mordor”, in de kijker. Ook in Shadow of War zullen we volgens dit systeem beslissingen moeten maken, die invloed zullen hebben op het verhaal.

In de live-action trailer zien we een belegerde burcht in Mordor waar Captain of the watch “Talion” (Troy Baker) zich samen met enkele Orcs een weg baant door de vele vijanden die hem de weg versperren. Op het einde zien we al een glimps van het Nemesis-systeem waarover ik zonet sprak. Beslis jij om direct het gevecht aan te gaan of eerder je trouwe volger te redden van de ondergang?

Beslissingen die je maakt resulteren ofwel in een persoonlijke relatie met een specifieke Orc, die dan als loyale bondgenoot naast jou zal vechten, of eerder een verzuurde relatie waardoor je het tegen wraakzuchtige vijand meer zal moeten opnemen. Hetzij gespaard, bedrogen, geworven of gemarkeerd, geen ontmoeting wordt vergeten! Zo zul je als speler het verhaal nog intenser kunnen beleven, in de dynamische wereld die speciaal voor de fans van de vorige game werd gecreëerd. Reken hierbij op meer mogelijkheden en keuzes dan ooit tevoren.

 

Middle-earth: Shadow of War is vanaf 10 oktober 2017 verkrijgbaar voor de Xbox One X, Xbox One, PC (Windows Store en Steam), PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro.

 

 

Reageer


Log in om te reageren of Registreer hier!


Indien u zich niet wenst te registreren, kan u via onderstaand formulier reageren.

Typ de code over in het tekstvak: *