De gevaarlijke wereld van Risen 3 is verlaten door de goden en staat aan de rand van de afgrond. De bevolking wordt bedreigd door een mysterieus gevaar uit de duisternis. Maar duistere ridders verzamelen zich, gedreven door een eeuwenoude innerlijke overtuiging en uitgerust met de beste wapens en harnassen die de mensheid te bieden heeft. Dit zijn de Demon Hunters, ooit een toegewijde en bevoorrechte sekte, die in de loop der eeuwen in de vergetelheid is geraakt…

De Demon Hunters komen uit Calador, een ruig kustgebied met eeuwenoude tradities, dat zich in het noordwesten van de wereld van Risen 3 bevindt. In het verleden zorgden rijke ijzerertslagen en de superieure talenten van de smeden in het gebied ervoor dat een indrukwekkende vesting gebouwd kon worden en een geavanceerde beschaving zich kon ontwikkelen. Ooit was de citadel een teken van vooruitgang, en zelfs in zijn huidige vervallen staat geeft de zwart-gouden burcht een indruk van macht en bescherming.

Maar nu het duistere gevaar nadert, is de tijd gekomen dat de Demon Hunters bij elkaar moeten komen in het vroegere culturele centrum van de wereld om het nieuw leven in te blazen. De nieuwe generatie van de legendarische Demon Hunters, opgericht door de druïde Eldric, steekt de mythische groene bakens aan als oproep aan de eeuwenoude orde van de Demon Hunters. Onder leiding van Eldric doen de ridders hun krachten van weleer en de kennis over de runenmagie en spreuken herleven. Ervaren Demon Hunters kunnen donderslagen veroorzaken die vijanden verweren en schaduwwezens aan hun zijde laten strijden. Met spreuken zoals Rune Skin en Rune Blade vergroten zij tijdens gevechten hun krachten, wat hen nog strijdbaarder en dodelijker maakt.

De manier van leven van het gilde is nauw verbonden met de krachten van de natuur en de schatten van de aarde. Alleen de inheemse bevolking, de inwoners van andere gebieden aan de South Sea die in de sinistere wereld bekend staan om hun voodoorituelen, heeft een nog sterkere band met de natuur.

Elke dag herinnert het verval van hun citadel de Demon Hunters eraan hoe onachtzaam ze in de afgelopen decennia zijn geweest. Ze zijn klaar voor de strijd en nemen het op tegen het duistere gevaar om het verleden te doen herleven en de schaduwen terug te drijven met hun machtige bijlen, hamers en zwaarden. De tijd is gekomen om de Bay of Iron en de immense citadel in hun oude glorie te herstellen en hun vijanden van angst te doen beven.

Hieronder nog wat nieuwe screenshots. Enjoy!

Risen 3 Calador Demon Hunter  (2)_web_720p Risen 3 Calador Demon Hunter  (11)_web_720p Risen 3 Calador Demon Hunter  (22)_web_720p Risen 3 Calador Demon Hunter_(2)_web_720p Risen3_Artwork_Demon_Hunter_Hero_1800 Risen-3-Calador-Demon-Hunter--(4)_web_720p Risen-3-Calador-Demon-Hunter--(6)_web_720p Risen-3-Calador-Demon-Hunter--(9)_web_720p Risen-3-Calador-Demon-Hunter--(14)_web_720p Risen-3-Calador-Demon-Hunter--(19)_web_720p Risen-3-Calador-Demon-Hunter--(21)_web_720p Risen-3-Calador-Demon-Hunter--(23)_web_720p

Reageer


Log in om te reageren of Registreer hier!


Indien u zich niet wenst te registreren, kan u via onderstaand formulier reageren.

Typ de code over in het tekstvak: *