Dead Rising 4 sluipt zachtjes dichterbij

Dead rising xbox one

Halloween ligt al een eind achter ons. Kan je niet wachten tot volgend jaar en wil je nog eens goed griezelen, dan hebben we goed nieuws voor jullie. Dead Rising 4 komt vanaf 6 december ons land binnen gekropen en zal zich een weg banen naar de Xbox One. De zombies zijn weer in grote aantallen aanwezig en hebben zin om je met huid en haar te verslinden. Samen met fotojournalist Frank West, ga jij op pad om de vele hordes van zombies te verpulveren.

Wie al eens een Dead Rising-spel heeft gespeeld, kan zich hier dus wel al iets bij voorstellen. In deze franchise is niets te zot of je kan het wel doen. Kills halen met een betonmolen die vuurspuwt of als ridder het zombieveld onveilig maken. Ga jij voor de origineelste zombie kills of ga je gewoon voor een massavernietiging van het zombieras. Neem jouw favoriete wapen in de hand of bouw het zelf, en kies dan wat je wil doen.

Om je al wat inspiratie te geven, staan hieronder enkele leuke annihilations uit de vorige Dead Rising-games, maar ook uit de nieuwste telg in de franchise. Bewonder het spel zijn geschiftheid en hou een emmertje bij de hand, indien het té goor zou worden. Viewer discretion is adviced!

Dead Rising 4, zombie kills

 

Dead Rising 3, zombie kills

 

Dead Rising 2, zombie kills

 

Dead Rising, zombie kills

 

Reageer


Log in om te reageren of Registreer hier!


Indien u zich niet wenst te registreren, kan u via onderstaand formulier reageren.

Typ de aanmeldingscode over in het tekstvak: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.