Bethesda Softworks, een ZeniMax Media-bedrijf, kondigt aan dat DOOM vanaf vrijdag 13 mei 2016 wereldwijd verkrijgbaar zal zijn voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. DOOM, de iconische game die de grondvesten legde voor een nieuw genre en beschouwd wordt als een van de meest invloedrijke games, keert terug als een brutale, plezante, maar ook uitdagende hedendaagse shooter.

DOOM_ONE_2D_pack_PEGI_1454586306

DOOM wordt ontwikkeld door id Software, de studio die het first-person shooter genre vorm gaf en multiplayer Deathmatch uitvond. Meedogenloze demonen, krachtige wapens en snelle, vlotte bewegingen vormen de basis voor intense gevechten – of het nu hordes demonen zijn die je terug naar de hel aan het sturen bent in de singleplayer campagne of het tegen vrienden opneemt in verschillende multiplayer modi. De gameplayervaring wordt nog verder uitgebreid met de DOOM SnapMap game-editor waarmee je eenvoudig content kan maken en delen met de wereld. DOOM wist reeds meerdere E3 2015 awards binnen te rijven en in een recente preview wist Game Informer de gameplay nog te beschrijven als “een grandioos feest”.

Bethesda onthult ook diens plannen voor een kwalitatieve collector’s edition van DOOM die wereldwijd bij de deelnemende handelaars zal verkrijgbaar zijn. De gelimiteerde DOOM collector’s edition, gecreëerd in samenwerking met TriForce, bevat een exclusief 12” groot verzamelbeeldje van een van de games meest iconische demonen: de Revenant. Gemodelleerd naar de in-game 3D-bestanden, staat de demonische Revenant op een met LED-verlichte basis met intern een traag draaiende turbine uit de UAC-faciliteit van op Mars. In de DOOM collector’s edition zit ook een exemplaar van de game, verpakt in een exclusieve, strijdklare, metal case.

9e80bbfe-7c52-47ef-8d89-28ee9c2db5e3

Je kan een pre-order van de DOOM collector’s edition bij de deelnemende handelaars plaatsen aan de prijs van € 129,99. Spelers die de DOOM collector’s edition of de standaard editie pre-orderen, zullen de Demon Multiplayer Pack als extra ontvangen waar een unieke demonen pantserset met drie skin variaties in zit, alsook zes metaalkleuren en id® logo patronen die op wapens en pantsers kunnen worden aangebracht. Daarnaast krijgt men ook nog eens een set van zes Hack Modules erbij – eenmalig te gebruiken items die je van een boost voorzien tijdens multiplayer wedstrijden.

Reageer


Log in om te reageren of Registreer hier!


Indien u zich niet wenst te registreren, kan u via onderstaand formulier reageren.

Typ de code over in het tekstvak: *