android 21 dragon ball fighterZ

Dragon Ball FighterZ, de nieuwste game van Bandai Namco , sluipt steeds dichterbij. Op 26 januari, binnen een 4-tal dagen dus, zullen we eindelijk na lang wachten onze vechtkunsten nog eens kunnen tonen tegenover de meesters van de Martial Arts in het oneindige Dragon Ball-universum. Aangezien 4 dagen natuurlijk wel lang is, heeft Bandai Namco ons al de launch trailer toegestuurd. Dit om ons alvast warm te maken voor de gevechten die ons te wachten staan.

In deze launch trailer vingen we ook een glimp op van het nieuwste speelbare personage in Dragon Ball FigterZ, Android 21. Dit personage, dat onder het goedkeurend oog van mangaka Akira Toriyama bedacht werd, zal in het verhaal van de game een prominente rol innemen.

Maar wie is Android 21? Wat we alvast weten is dat ze een geheimzinnige weteschapper is, die over dezelfde kennis beschikt als de wereldbekende Dr. Gero, de maker van de Androids. En het feit dat ze op één of andere manier verbonden is met Android 16. Is ze een bondgenoot of een vijand? Dat zal allemaal aan het licht komen in het verhaal.

Wij kijken alvast uit naar de launch van deze titel. Jullie ook ?

DRAGON BALL FighterZ verschijnt 26 januari 2018 voor Xbox One, PlayStation 4 en pc (via Steam)

Reageer


Log in om te reageren of Registreer hier!


Indien u zich niet wenst te registreren, kan u via onderstaand formulier reageren.

Typ de code over in het tekstvak: *