Electronic Arts Inc. heeft gisteren aangekondigd dat EA SPORTS FIFA 15 nu verkrijgbaar is in winkels in Nederland en België en als digitale download op Origin. Meer dan 5,5 miljoen fans overal ter wereld – het grootste aantal ooit voor een EA SPORTS-titel – hebben de FIFA 15-demo gespeeld op één of meer van de volgende platformen: PC, Xbox One en Xbox 360 van Microsoft, en PlayStation 4 en PlayStation 3.

David Rutter, vice-president en algemeen manager van EA SPORTS FIFA, zei: “We geloven met FIFA 15 een spel te hebben  ontwikkeld dat de meest meeslepende en responsieve gameplay-ervaring biedt die we ooit hebben gezien in de FIFA-serie, en we kunnen niet wachten tot de miljoenen fans hun seizoen beginnen en alle innovaties van dit jaar kunnen ervaren.”

Met zijn nieuwe gameplay-innovaties en tot wel 11 offline en online speltypen biedt FIFA 15 voor elke fan wat wils. Voor een lijst met nieuwe functies en speltypen, zoals Wedstrijddag Live, Lenigheid & controle, de authentieke Barclays Premier League en een nieuwe generatie Doelmannen, ga je naar: http://easports.com/nl/fifa/features. Om een serie video’s over de nieuwe kenmerken te bekijken, ga je naar: http://youtube.com/easportsfifa.

FIFA 15 wordt gelanceerd met een creatieve campagne die fans laat zien hoe ze de sport zullen “ervaren”. De TV commercial, gemaakt door Wieden + Kennedy Amsterdam, plaatst FIFA 15-fans midden in de actie van de meest meeslepende sport ter wereld en laat zien hoe ze elke tackle, elk schot en elke pass kunnen ervaren. Deze video vinden jullie onderaan het bericht terug.

Vandaag is ook een gratis speelbare versie voor mobiele apparaten verkrijgbaar. FIFA 15 Ultimate Team is beschikbaar voor iPhone, iPad, iPod touch, Windows- en Android-toestellen, enbevat nieuwe bediening en een volledig nieuwe manier om te spelen: Snelle simulatie. Download FIFA 15 Ultimate Team (mobiel) gratis in de App Store, Windows Store, of op Google Play.

Reageer


Log in om te reageren of Registreer hier!


Indien u zich niet wenst te registreren, kan u via onderstaand formulier reageren.

Typ de code over in het tekstvak: *