Assassin's Creed Odyssey pic live action trailer

5 oktober 2018, de dag waarop Assassin’s Creed Odyssey ons meeneemt naar het oude Griekenland, waar een prachtig, nieuw avontuur op ons zit te wachten. 14 dagen resten ons nog vooraleer we gedropt worden in het strijdtoneel van de Peloponnesische oorlog tussen de stadstaten van Athene en Sparta, waarin we samen met Alexios of Kassandra, nakomeling van de legendarische Spartaanse generaal Leonidas, het goede in de wereld moeten beschermen.

Let op welke keuzes jij maakt in Assassin’s Creed Odyssey

In het dagelijkse leven wil iedere persoon zijn eigen keuzes maken, dat spreekt voor zich. In games is dat spijtig genoeg niet altijd mogelijk door het verhaal dat gevolgd moet worden. Maar dat is in Assassin’s Creed Odyssey helemaal anders. Deze nieuwe telg in de inmiddels wereldbekende Assassin’s Creed-franchise, biedt jou als speler wel de mogelijkheid om cruciale keuzes te maken die een impact zullen hebben op het verhaal en hoe jij dat beleeft. Denk dus altijd goed na over wat je zegt en doet, want niets zal zonder consequenties zijn.

Live-action in nieuwe trailer van Assassin’s Creed Odyssey

Er zijn al een paar leuke trailers van Assassin’s Creed vrijgegeven, waarin we al een blik konden opvangen van het prachtige landschap waarin we zelf zullen moeten strijden om het geweld, de samenzweringen en de machtsstrijd te overleven. In Assassin’s Creed Odyssey betreed je hiervoor, zoals eerder al vermeld, het lichaam van Alexios of Kassandra</b. In de onderstaande Live-action trailer zien we deze twee personages al eens in levende lijve doorheen de straten van het Oude Griekenland lopen.

De ‘Choose Life’ trailer is ook meteen een eerbetoon aan Trainspotting en zijn befaamde openingsscène, die de consumptiemaatschappij en de druk die het maken van individuele keuzes met zich meebrengt, ontleedt. De woorden van Irvine Welsh en het iconische nummerLust for Life” van Iggy Pop verliezen hun kracht niet als ze worden losgelaten op het Oude Griekenland. Integendeel, ze creëren een spectaculair, explosief contrast en blijven immer relevant.

Assassin’s Creed Odyssey is verkrijgbaar vanaf 5 oktober 2018, ondermeer in de Ubisoft StoreEigenaars van de Gold, Collectors en Ultimate Editions kunnen drie dagen eerder spelen, vanaf 2 oktober.

Reageer


Log in om te reageren of Registreer hier!


Indien u zich niet wenst te registreren, kan u via onderstaand formulier reageren.

Typ de code over in het tekstvak: *