Deep Silver Volition’s Jim Boone neemt je mee naar de plek van je mooiste nachtmerries: Volg Johnny Gat op een reis door de hel en bekijk de duivelse wapens die hij zal hanteren in Deep Silver’s nieuwe Saints Row: Gat out of Hell. Hoewel… zou jij als Saint zijnde een volledig bewapende wingchair als een hemels geschenk beschouwen?

Gat out of Hell is de standalone expansion van het bekroonde Saints Row IV van Deep Silver, waar miljoenen exemplaren van zijn verkocht. Op 30 januari vindt in de Benelux de officiële lancering plaats voor last-gen en new-gen consoles, en PC.

Gat out of Hell vormt ook deel van Saints Row IV: Re-Elected, waarmee spelers op hun new-gen consoles van alle capriolen van de blockbuster kunnen genieten. Re-Elected is ook vanaf 30 januari beschikbaar.

Over Saints Row: Gat Out of Hell

Na de ruimtevaartcapriolen van Saints Row IV, vroegen velen fans zich af wat we hierna nog zouden kunnen bedenken… het antwoord? Shoot the Devil in the face. Speel als Johnny Gat of Kinzie Kensington en breek de Hel af in een poging om de ziel van de leider van de Saints te redden. Historische iconen, oude vrienden, nog oudere vijanden, een talking gun, een volledig musicalnummer, en een berg andere capriolen wachten op je in de open wereld standalone expansion speeltuin die Saints Row: Gat Out of Hell heet.

Gat Out of Hell is de standalone expansion voor de bekroonde Saints Row IV van Deep Silver waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht, en is verkrijgbaar vanaf 27 januari 2015 in Noord-Amerika en 30 januari 2015 in de rest van de wereld voor last-gen en new-gen consoles en PC.

Reageer


Log in om te reageren of Registreer hier!


Indien u zich niet wenst te registreren, kan u via onderstaand formulier reageren.

Typ de code over in het tekstvak: *