Warhammer vermintide DLC Shadows over Bögenhaften

In Warhammer Vermintide 2 opende op  28 augustus 2018 de deur naar Bögenhafen waar chaos en de Skaven op jou wachten. De helden onder ons die dachten da ze even konden rusten, zullen dus terug de wapens moeten opnemen. Nieuwe quests en uitdagingen, twee nieuwe levels en allerlei cosmetics waaronder:

  • Skins
  • Illusions
  • Portrait frames
  • Hats

zullen ervoor zorgen dat je weer heel wat uurtjes extra zal kunnen spenderen in Warhammer Vermintide 2.

“Na het enorme succes na de release van Warhammer: Vermintide 2 zijn we continue bezig met het verbeteren van de game met nieuwe content en ervaringen,” zei Martin Wahlund, CEO Fatshark. “Shadows over Bögenhafen voegt nog uitdagendere content toe aan de game die de echte fans en meest ervaren spelers van het spel zeker zullen smaken! We zijn dan ook blij om aan te kondigen dat de release van de eerste nieuwe uitbreiding voor PC  vandaag eindelijk aangebroken is.”

Shadows over Bögenhafen

Shadows over Bögenhafen brengt nieuwe content naar Vermintide 2, waarin de dreigende verwoesting van de stad Bögenhafen steeds dichterbij komt. De helden hebben de opdracht gekregen om de aanleiding van de grote Nurgle-plaag te onderzoeken, een pest die geleidelijk aan heel de stad inneemt. Beginnend in het door ziekte geteisterde  gebied ‘The Pit’ tot helemaal over de rivier in het Göttenplatz district, zal jij moeten meestrijden om Bögenhafen te redden!

Reageer


Log in om te reageren of Registreer hier!


Indien u zich niet wenst te registreren, kan u via onderstaand formulier reageren.

Typ de code over in het tekstvak: *