middle earth shadow of war

Troy Baker shadow of war

 

Troy Baker kruipt in de Middle-Earth: Shadow of War terug in de huid van Talion, dat heeft Warner Bros. Interactive Entertainment vandaag aangekondigd. Samen met dit leuke nieuwtje maakten ze ook bekend dat Troy ook zijn ervaring als acteur zal doorgeven aan de andere personages in de game en hierbij de rol van Performance Capture Director, bij de productie van de game, zal innemen. Zo moeten de acteursprestaties van alle personages passen binnen het originele verhaal van Middle-earth: Shadow of War. Met de ervaring die Troy al heeft, dankzij de vorige titel Middle-Earth: Shadow of Mordor, is hij de geknipte persoon om deze rol van  ‘Performance Capture Director’ in te vullen

 

Middle-earth: Shadow of War is een RPG-actiespel in een open wereld die zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings en is een vervolg op het originele verhaal van Middle-earth: Shadow of Mordor. Spelers komen terecht in een rijkere, persoonlijkere en uitgebreide wereld vol epische helden en schurken, bekende locaties, originele vijanden, nog meer persoonlijkheden en nieuwe personages met gloednieuwe verhalen.

Middle-earth: Shadow of War zal op de wereld losgelaten worden op 10 oktober 2017 en beschikbaar zijn op de Xbox One, Project Scorpio, Windows 10-pc (Windows Store en Steam), PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro.

Reageer


Log in om te reageren of Registreer hier!


Indien u zich niet wenst te registreren, kan u via onderstaand formulier reageren.

Typ de aanmeldingscode over in het tekstvak: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.