Empire of the Sky, de tweede van de zes geplande DLC’s voor Trials Fusion, is vanaf nu verkrijgbaar. Eigenaren van een Season Pass kunnen Empire of the Sky gratis downloaden en alle overige spelers kunnen de DLC voor €4,99 aanschaffen. Empire of de Sky breidt Trials Fusion uit met nieuwe spannende tracks, uitdagingen, editor-objecten en achievements. 

Na het ontdekken van de woeste zandvlakten in Riders of the Rustlands, zoek je nieuwe hoogtes op in Empire of the Sky. Race en spring door de zwevende eilanden van de elite, die hun eigen luxeleventje leiden en geen kennis hebben van de problemen onder hun. Deze burgers zitten veilig in hun comfortabele en utopische cocon, vol geheimen die nog onthuld moeten worden.

 

In totaal werden er negen nieuwe tracks toegevoegd, bestaande uit zes singleplayer-tracks, één supercross-track, één skill game en één FMX-track. Daarbovenop zijn er ook 18 nieuwe track-uitdagingen, inclusief geheime locaties en mini-games. Je krijgt ook tientallen nieuwe obstakels tot je beschikking in de track editor, zoals anti-zwaartekracht technologie, krachtvelden en zwevende platformen om de track van je dromen te maken.

 

De Trials Fusion Season Pass is nog steeds te koop voor €19,99. Eigenaren van de Season Pass kunnen vandaag gratis Empire of the Sky en het reeds verschenen Riders of the Rustlandsdownloaden. Daarnaast krijgen eigenaren van de Season Pass toegang tot alle toekomstige DLC’s wanneer deze verschijnen. De laatste vier DLC’s zijn vóór mei 2015 verkrijgbaar.

 

Trials Fusion is ontwikkeld door RedLynx, in samenwerking met Ubisoft Shanghai en Ubisoft Kiev. De game schotelt je een onbeperkt aantal obstakels en uitdagingen voor tijdens jouw race tegen de klok – en tegen spelers wereldwijd – om recordtijden vast te leggen.

Reageer


Log in om te reageren of Registreer hier!


Indien u zich niet wenst te registreren, kan u via onderstaand formulier reageren.

Typ de code over in het tekstvak: *