Mario Kart 8 krijgt aanvullende content!

Twee nieuwe pakketten met aanvullende content voeren de wereld van Mario Kart 8 voor Wii U in richtingen die de serie nooit eerder is ingeslagen, waarbij de spelmogelijkheden aanzienlijk worden uitgebreid. De pakketten, die respectievelijk eind november 2014 en eind mei 2015 verschijnen, zijn nu beschikbaar als vooruitbestelling voor € 8,00 per stuk (of € 12,00 voor beide) en leveren een schat aan nieuwe content, inclusief de allereerste crossovers van Link uit The Legend of Zelda-serie en zowel Isabelle als de Villager uit de Animal Crossing-serie.

EU15

Naast de twee nieuwe pakketten met aanvullende content, gaat vandaag een eerder aangekondigde update live die diverse vernieuwingen aan Mario Kart 8 toevoegt, inclusief drie gratis wagens van Mercedes-Benz waar spelers mee kunnen racen: de moderne Mercedes-Benz GLA, de 300 SL Roadster uit de jaren vijftig en de legendarische Silver Arrow uit de jaren dertig.

EU03

Naast de update voor het spel verschijnt ook een update voor mariokart.tv. Deze voor mobiele telefoons geoptimaliseerde webdienst van Mario Kart TV geeft spelers buitenshuis nu meer gedetailleerde spelinformatie, inclusief de mogelijkheid om op elk moment te checken of vrienden Mario Kart 8 online spelen.
Elk pakket met aanvullende content bevat twee nieuwe cups, elk met vier parkoersen, waardoor het totale aantal beschikbare parkoersen met 50 procent wordt uitgebreid. De pakketten bevatten klassieke parkoersen als Wario’s Gold Mine uit Mario Kart Wii, maar ook gloednieuwe banen, waarvan sommige gesitueerd zijn in de werelden van The Legend of Zelda en Animal Crossing.

EU11

Elk pakket bevat ook nieuwe voertuigen, inclusief de Blue Falcon-kart die de F-Zero-franchise vertegenwoordigt in het eerste pakket met aanvullende content. Mario Kart 8-bezitters die beide pakketten aanschaffen, krijgen meteen toegang tot acht nieuwe kleuren voor Yoshi en acht nieuwe kleuren voor Shy Guy om mee te racen.

Om de pakketten reeds voor release aan te schaffen, kunnen gebruikers met een breedbandverbinding met internet in het spel het nieuwe ‘Winkel’-icoon kiezen of de Nintendo eShop van de Wii U bezoeken. Voor de pakketten met aanvullende content is de volgende inhoud gepland:

Pakket 1: The Legend of Zelda X Mario Kart 8 (Release: november 2014) – € 8,00
3 personages: Tanooki Mario, Cat Peach, Link
4 voertuigen
8 parkoersen

Pakket 2: Animal Crossing X Mario Kart 8 (Release: mei 2015) – € 8,00
3 personages: Villager, Isabelle, Dry Bowser
4 voertuigen
8 parkoersen

Bundel van pakket 1 + 2 – € 12,00
6 personages: Tanooki Mario, Kat Peach, Link, Villager, Isabelle en Dry Bowser
8 voertuigen
16 parkoersen

YoshiAll

Als bonus voor het aanschaffen van beide pakketten – als een bundel of apart van elkaar – kun je acht verschillend gekleurde Yoshi’s en acht verschillend gekleurde Shy Guy’s krijgen, en daar meteen mee racen.

Reageer


Log in om te reageren of Registreer hier!


Indien u zich niet wenst te registreren, kan u via onderstaand formulier reageren.

Typ de code over in het tekstvak: *