Xbox One X pre-orders vanaf vandaag beschikbaar

Xbox One X standard edition

& lijst Xbox One X Enhanced games groeit tot meer dan 130!

Vorige maand op gamescom onthulde Microsoft de pre-orders voor de Xbox One X Project Scorpio Edition, een limited edition console voor de allergrootste fans. In de eerste 5 dagen na de onthulling werden record zettende verkopen gezien, wat Xbox One X de snelst verkopende Xbox pre-order ooit maakt.

Om aan de vraag te kunnen blijven voldoen werd vandaag bekend gemaakt dat de pre-orders voor de Xbox One X standard edition nu beginnen. Lokale retailers hebben hun pre-orders live gezet, dus wees er snel bij.

Koop je de console, dan kan je binnekort aan de slag met 130 nieuwe en bestaande games die verbeterd worden voor Xbox One X om de volledige kracht van de console te benutten.
Hieronder alvast enkele titels waarmee je binnekort aan de slag kan gaan:

  • Far Cry 5
  • L.A. Noire
  • Greedfall
  • Okami HD

Xbox One X voegt zich op 7 november bij de Xbox One familie aan devices naast de Xbox One S, waar onlangs de Forza Horizon 3 Hot Wheels bundel, de Minecraft Limited Edition Bundel en de Shadow of War bundel voor zijn aangekondigd. En uiteraard zijn al je bestaande Xbox One games en accessoires compatibel met de gehele Xbox One familie aan devices.

Reageer


Log in om te reageren of Registreer hier!


Indien u zich niet wenst te registreren, kan u via onderstaand formulier reageren.

Typ de code over in het tekstvak: *