Review: Pure Pool

Getest op – PC

Pure Pool is de nieuwste poolgame van VooFoo Studios met waanzinnig goede graphics. We hebben besloten om deze game eens van dichtbij te bekijken,want zeg nu zelf. Wie houdt er niet van een potje pool!

 

Het aangename aan Pure Pool begint al bij de omgeving, de poolhal. Een leuke bar, met wat mensen die lekker aan het relaxen zijn met een drankje. Voeg daarbij nog wat gezellige jazzmuziek en de sfeer is gezet.Iedereen heeft natuurlijk een andere smaak van muziek en mocht je het deuntje dat aan het spelen is nu beu raken, dan kan je nog altijd het volume van de achtergrondmuziek aanpassen totdat je deze zelfs niet meer hoort en zelf jouw favoriete muziek opzetten.

pur epool 2 (600 x 337)

Speelmodi

Pure Pool bevat redelijk wat verschillende gamemodi, waardoor de single-player oploopt tot zeker 40+ uur poolplezier. Zo zijn naast de klassieke 8-ball, 9-ball ook nog 4 mini-games aanwezig die je helpen verbeteren in het spel en de modi Killer en Accumulator.
Killer is de modus waar beide spelers starten met 3 levens en ze een leven bijkrijgen telkens wanneer ze een bal potten, maar er ook één kunnen verliezen  als ze daar tijdens hun beurt niet in slagen. Dit gaat zo door totdat één van beide spelers geen levens meer heeft.
Bij accumulator daarentegen moet je 15 ballen zien te potten in de juiste volgorde. De speler die op het einde de meeste punten heeft, heeft dan gewonnen (duh).
Naast de single-player is er ook nog een multiplayer. Hier kan je één tegen één spelen tegen andere spelers die online zijn en een eigen league beginnen met/tegen je vrienden. Zelfs als ze offline zijn. Dit is mogelijk door het DNA-profiel dat wordt aangemaakt van iemand terwijl ze spelen. Wat het eigenlijk doet is kijken hoe je speelt, dit wordt opgeslagen en dan kan iedereen die dat wil spelen tegen een AI-kopie van jou, terwijl je er niet bent. Cool of niet?

pure pool 3 (600 x 337)

Conclusie

Pure Pool biedt een aangename pool-ervaring met zeer mooie graphics en aangename muziek, maar het gebrek aan een duidelijke overview van de speeltafel kan soms wel leiden tot wat frustratie. Het spel is zeker het proberen waard dankzij de mooie graphics en de competitiedrang die de multiplayer met zich meebrengt.

 

Gameplay 7
Graphics 9
Sound 9
Fun 6
Totaal 7+

Reageer


Log in om te reageren of Registreer hier!


Indien u zich niet wenst te registreren, kan u via onderstaand formulier reageren.

Typ de code over in het tekstvak: *