agent-47-hitman-2-wallpaper

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben vandaag de HITMAN 2 Colombia trailer uitgebracht die een eerste diepgaande blik werpt op de duistere, gevaarlijke jungleomgeving die naar HITMAN 2 komt. Het afgelegen Santa Fortuna, in het hart van een Colombiaans regenwoud, verwelkomt touristen om te genieten van de relaxte sfeer, maar herbergt ook complexe grotten en ruïnes in de buurt van het extravagante landhuis en cocavelden van het Delgado kartel.

Santa Fortuna is de perfecte locatie om de nieuwe features en mogelijkheden te tonen die naar HITMAN 2 komen, waaronder het gebruik van vegetatie om uit het zicht te blijven of om wapens en lichamen te verstoppen. De nieuwe trailer belicht de exotische, hypergedetailleerde omgeving die door spelers is te ontdekken, met onverwachte gevaren en unieke moordmogelijkheden. Agent 47 moet creativiteit en informatie gebruiken om het hele dorp te onderzoeken en de harde hand van het kartel te omzijlen om zijn doelwit uit te schakelen.

 

De ultieme moord plegen? Dat doe je in Hitman 2!

HITMAN 2 is de opvolger van de internationaal populaire videogame HITMAN. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandboxlocaties vol levendige omgevingen biedt HITMAN 2 spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealth-technieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen.

 

Nieuwe speltypen in Hitman 2

HITMAN 2 introduceert nieuwe speltypen met de Sniper Assassin-modus, waarmee er voor het eerst een co-opervaring aan de Hitman-reeks is toegevoegd. Twee spelers kunnen zo online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen. Sniper Assassin is nu beschikbaar als vroegtijdige toegangsbonus voor diegenen die HITMAN 2 vooruitbestellen bij deelnemende winkels. Daarnaast kunnen spelers deelnemen aan de HITMAN: Sniper Assassin-wedstrijd om hun schutterstalenten op de proef te stellen en kans te maken op de grote prijs: zijn/haar naam en beeltenis in de game in toekomstige content van HITMAN 2.

Wil je meer weten over deze competitie? Volg dan deze link => https://hitman.com/competition

HITMAN 2 is vanaf 14 november 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, de Xbox One-apparaten, inclusief de Xbox One X, en pc.

Reageer


Log in om te reageren of Registreer hier!


Indien u zich niet wenst te registreren, kan u via onderstaand formulier reageren.

Typ de code over in het tekstvak: *