Genieten van Australië in Forza Horizon 3

forza horizon 3 australie

Na het succes van Forza Horizon 2, lijkt Playground Games dit jaar ook weer de lijn te willen doortrekken met Forza Horizon 3. De release van deze prachtig ogende game staat dan wel gepland voor volgende week dinsdag 27 september, toch willen ze jullie al even laten zien wat ze voor racefanaten, zoals ook wijzelf, allemaal in petto hebben.

We nemen jullie hierbij graag even mee naar Australië. Wie Australië wil verkennen is met het vliegtuig makkelijk 25 uur onderweg en komt in een continent terecht waarin je 7.687.808,6 km² oppervlakte om te ontdekken krijgt. Voor avonturiers die wat krap bij kas zitten, kan het natuurlijk  ook eenvoudiger. Forza Horizon 3 neemt je namelijk mee op een avontuur door tal van interessante gebieden in ‘the land down under’, waar je virtueel doorheen kan knallen. Koop je het spel, let er dan wel even op dat je geen schattige koala of Skippy doodrijdt… . Anders komen wij achter jou aan met één van onze bollides!

 

Cruisen in Australië

Great Ocean Road

De Great Ocean Road is een weg van meer dan 240 kilometer die de prachtige zuidkust van Australië volgt en toeristen onder meer naar het Port Campbell National Park en de gekende rotsformatie ‘De Twaalf Apostelen’ brengt. Het strand in combinatie met de unieke rotsen is dan ook dé ideale plaats om de Lamborghini even te laten afkoelen en te genieten van de zonsondergang.

great ocean road forza horizon 3

Lamborghini Forza Horizon 3

 

Sydney

In Forza Horizon 3 is het ook mogelijk om door de straten van de grootste en oudste stad van Australië te scheuren. De hoofdstad Sydney is ’s nachts op z’n mooist wanneer de lichten van de Sydney Harbour Bridge, de hoge skyscrapers en het Sydney Opera House weerschijnen in het water van de natuurlijke haven Port Jackson.

Sydney Forza Horizon 3 Sydney skyline forza horizon 3

 

Tropical Queensland

Is de drukte van de stad echt niets voor jou? Trek dan met de 4×4 of bugy door de subtropische regenwouden, die het je als racer, door de overvloed aan regen, niet bepaald makkelijk zullen maken. Een overvloed aan regen zorgt immers voor een sterke plantengroei en diepe waterplassen. Deze plassen zullen de weerstand van je wagen en jouw stuurmanskunsten voldoende op de proef stellen.

tropical queensland forza horizon 3 tropical queensland forza horizon 3 race

 

The Outback

The outback is geen plaats voor poppen en poppemiekes in onze samenleving. Het is een plaats waar het er hard aan toegaat. Voor racers krijg je daar de ideale uitlaatklep om al je zorgen eens van de baan te racen. De gaspedaal volledig indrukken en aan hoge snelheden doorheen het landschap scheuren, ver weg van de bewoonde wereld. Het geeft je een gevoel van vrijheid

The Outback is een een droge open vlakte met af en toe een heuvel of rots om met je auto over te zweven. Wie hier een afgelegen boerderij ontdekt, ver van de geasfalteerde weg, kan wel eens een leuke beloning te wachten staan.

the outback forza horizon 3 the outback race forza horizon 3

 

The Yarra Valley

Genieten van de natuur en de agricultuur kan in The Yarra Valley, een gebied langs de Yarra River. Er zijn hoge bomen te vinden, maar ook enorme druivenvelden dankzij een iets frisser klimaat. De ideale plek voor een pitstop met een glaasje Australische wijn!

the yarra valley forza horizon 3 the yarra valley race forza horizon 3

 

Reageer


Log in om te reageren of Registreer hier!


Indien u zich niet wenst te registreren, kan u via onderstaand formulier reageren.

Typ de aanmeldingscode over in het tekstvak: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.