Deze preview is gebaseerd op een build waarin features zoals runecrafting en multiplayer nog niet aanwezig zijn, maar waar we wel al een goed beeld hebben gekregen van de classes en gameplay.

Bij aanvang van The Incredible Adventures of Van Helsing II wordt je na het aanmaken van een character gedropt in de Viaduct Junction. Het is in deze straten van Borgova dat je de Commander helpt met de verdediging tegen de troepen van General Harker en waar je ook het grootste deel van de preview rondloopt. Om de strijd aan te kunnen gaan met de vijand ben je uitgerust met aan handvol skills, elk typerend voor de 3 classes (en een 2-tal varianten via DLC) waaruit we konden kiezen:

Hunter:

De typische Van Helsing waarmee je met zwaard en pistol aan de slag kunt. Een mooie mix van ranged en close combat gameplay.

Thaumaturge (2 variaties):

Een spellcaster waarbij de ene variant zich vooral focust op elemental spells en waarbij de andere variant zich dan weer toelegt op utility spells. Beide zijn vooral gericht op ranged gameplay.

Arcane Mechanic (2 variaties):

Een character die het best te vergelijken is met een engineer waarbij de ene variatie vooral gunfighter/ranged gameplay omvat en de andere gebruik maakt van turrets en een soort van mechanical pets.

incredible-adventures-van-helsing-2 (600 x 337)

De gameplay op zich is te vergelijken met de meeste Hack & Slash RPG’s. Grote groepen van vijanden stormen op je af terwijl je hen op gepaste wijze op hun bek geeft met visueel mooi ogende abilities. Een combinatie die altijd werkt.

The Incredible Adventures of Van Helsing II verschilt niet veel met zijn voorloper, maar de nieuwe features zullen zeker een leuke toevoeging zijn voor de fans van het spel en beloven ook dat het een leuke ervaring wordt om het vervolg in deze trilogie verder te kunnen volgen.

incredible-adventures-van-helsing-2

De game staat gepland voor een release op 22 mei 2014 en is verkrijgbaar op PC. Voor zij die geïnteresseerd zijn in het verhaal en de kans niet hebben gehad om het eerste spel te spelen kunnen nu 1 van de 3 keys  winnen waarmee je gratis The Incredible Adventures of Van Helsing kan downloaden via Steam. Het enige wat je hiervoor moet doen is onze een mail sturen met het antwoord op de volgende prijsvraag:
Wat is de volledige naam van Van Helsing?

Een mail sturen kan via het menu contact of door gewoon te mailen naar redactie@gamebreak.be. (Onderwerp: Wedstrijd The Incredible Adventures of Van Helsing)
Dit kan tot volgende week vrijdag. Daarna maken we de winnaars zo snel mogelijk bekend! 

Indien jullie onze Facebookpagina nog niet geliked hebben, mogen jullie dat ook altijd doen. Zo houden we jullie ook daar op de hoogte van nieuwe wedstrijden die er nog zitten aan te komen. Succes allemaal!

 

Reageer


Log in om te reageren of Registreer hier!


Indien u zich niet wenst te registreren, kan u via onderstaand formulier reageren.

Typ de aanmeldingscode over in het tekstvak: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.