Vandaag, in afwachting van de release volgende week op 30 september, wordt de launch trailer van Crimes & Punishments onthuld! Verken samen met Holmes en Watson het Victoriaanse Londen in deze nieuwste video van de game, en maak kennis met het thema en de technieken waarmee je vanaf volgende week dinsdag zelf aan de slag kunt op jouwPS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 en PC.
We zijn erg trots om volgende week een game voor te stellen die een tikkeltje uniek is in het huidige videogamelandschap, en iets anders brengt dan huidige producties op consoles en PC.

In Crimes & Punishments kruip je in de huid van Sherlock Holmes en gebruik je jouw immense kwaliteiten als detective om zes spannende en gevarieerde zaken op te lossen: het gaat om moorden, vermiste personen, spectaculaire overvallen en verschillende onderzoeken die je soms tot in een andere dimensie brengen. De grote vrijheid in Crimes & Punishments laat je toe om het onderzoek te voeren op de manier die je persoonlijk het best lijkt. Kies de sporen die je wenst te volgen, ondervraag jouw verdachten en duid, op basis van jouw bevindingen, de schuldige aan. Neem echter een verstandige beslissing over hun lot, want verrassende wendingen kunnen opduiken wanneer je het niet verwacht..

Sherlock Holmes Crimes & Punishments is vanaf 30 september beschikbaar op PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, en PC.

Reageer


Log in om te reageren of Registreer hier!


Indien u zich niet wenst te registreren, kan u via onderstaand formulier reageren.

Typ de code over in het tekstvak: *