TRACKMANIA TURBO START ZIJN MOTOREN OP 24 MAART

Vandaag heeft Ubisoft aangekondigd dat TrackMania Turbo, het nieuwste deel in de TrackMania-franchise, – ontwikkeld door Nadeo, een Ubisoft-studio – vanaf 24 maart 2016 verkrijgbaar is voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

TrackMania Turbo is ‘easy to learn, hard to master’ en omvat een arcade race-universum met time attack gameplay waarin spelers hun eigen grenzen opzoeken. De game draait om een meeslepende race-ervaring met als doel het racen van de perfecte en snelste ronde.

Met de Trackbuilder kunnen spelers een oneindig aantal tracks bouwen, om hun vaardigheden te trainen en op de proef te stellen. TrackMania Turbo bevat ook 200 duizelingwekkende tracks in vier prachtige omgevingen met hun eigen rijstijl: Rollercoaster Lagoon, International Stadium, Canyon Grand Drift en Valley Down & Dirty.

De gloednieuwe omgeving Rollercoaster Lagoon is een tropisch paradijs, waar spelers over zonnige stranden en magnetische achtbanen moeten racen. De door fans zeer geliefde omgeving International Stadium is terug, samen met Canyon Grand Drift en Valley Down & Dirty. Al deze omgevingen zijn voorzien van verbeterde graphics, gameplay, specifiek ontworpen autodesigns en een nieuwe artistieke invalshoek, die spelers nog verder onderdompelt in de typerende arcade race-ervaring.

Reageer


Log in om te reageren of Registreer hier!


Indien u zich niet wenst te registreren, kan u via onderstaand formulier reageren.

Typ de code over in het tekstvak: *