Algemene Voorwaarden

Gamebreak verleent u hierbij toegang tot gamebreak.be en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Gamebreak behoudt zich daarbij het recht om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Gamebreak spant zich in om de inhoud van gamebreak.be zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen.

Gebruikers kunnen zelf reacties plaatsen op gamebreak.be. Gamebreak oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Voor op gamebreak.be opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Gamebreak nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Gamebreak zet zich te allen tijde in om gamebreak.be vrij te houden van schendingen van auteursrechten. Mochten er toch nog onrechtmatig teksten, foto’s, muziek, films of ander materiaal op de site geplaatst zijn kan contact opgenomen worden met de Gamebreak Redactie via redactie@gamebreak.be en zullen we indien nodig het desbetreffende materiaal verwijderen.

Het is toegestaan om gegevens en informatie van Gamebreak over te nemen en te gebruiken in andere media. Gelieve dan wel gamebreak.be the vermelden als bron.