Red Dead Redemption 2 cover PS4

Red Dead Redemption 2 is volop bezig met het oppoetsen van de revolvers voor 26 oktober. Maar dat belet Rockstar Games niet om ons alvast warm te maken voor de komende release.

Verken het Oude Westen als outlaw Artur Morgan

Wat we al weten over deze nieuwe telg in het Red Dead-universum is dat we aan de slag zullen gaan met Arthur Morgan, een echte outlaw en lid van de Van der Linde-gang. We bevinden ons in het jaar 1899, een tijd waarin het tijdperk van outlaws en gunslingers op zijn einde begint te komen. We maken dus het einde van het Oude westen mee, in een omgeving die nog groter zal zijn dan de vorige editie en waar oude bekenden hun opwachting zullen maken.

Met een nieuwe release komen er ook heel wat nieuwe trailers uit. De trailer die je hierboven kan bewonderen, bevat echt ingame-beelden, waarbij we delen van het verhaal te zien krijgen zoals iedereen dat ook op zijn eigen tv-scherm te zien zal krijgen. Banken beroven, een treinoverval uitvoeren met je gang, visjes vangen, poker spelen, enz. . Er valt zoveel te beleven in de prachtige wereld van Red Dead Redemption 2, waarbij je ook de mogelijkheid krijgt om al dat moois in first person te ervaren… Yes!

Reageer


Log in om te reageren of Registreer hier!


Indien u zich niet wenst te registreren, kan u via onderstaand formulier reageren.

Typ de code over in het tekstvak: *